ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Ενίσχυσης συνέχεια με Σκοπέτο

Tην ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφή της ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση της Καλαμάτα BC , γνωστοποιώντας την απόκτηση του 23χρονου πλέι μέικερ Άρη Σκοπέτου που αγωνιζόταν στον Ακάδημο Καλαμάτας.

Πρόκειται για έναν εκ των πλέον ταλαντούχων περιφερειακών παικτών που διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεσσηνιακό μπάσκετ, με μεγάλη είναι η αλήθεια εμπειρία σε επίπεδο τοπικού αλλά και Γ εθνικής μιας και τη σεζόν 2014-15 αποτέλεσε βασικό στέλεχος του Ακάδημου, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα…

«Η διοίκηση της Καλαμάτα BC ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου πλέι μέικερ Άρη Σκοπέτου, από τον Ακάδημο Καλαμάτας, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και τον καλωσορίζει στις τάξεις της. Ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας μας.

Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων ενεργειών μας, που αποσκοπούν στη μεγαλύτερη δυνατή ισχυροποίηση του ροστερ» αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας και στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη επιθυμία για δημιουργία ενός ισχυρού συνόλου.

1271 views
Top