ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τεράστια κίνηση με Δελή και...έπεται συνέχεια

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Sport365.gr», η διοίκηση της Καλαμάτα BC ήρθε πριν από λίγο σε συμφωνία με τον 27χρονο φοργουορντ Βασίλη Δελή, αθλητή που μπορεί να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας βοηθώντας τη να φτάσει στην επίτευξη των υψηλών στόχων που έχει θέσει.

Με βάση μάλιστα το ρεπορτάζ του «Sport365.gr», επιδίωξη των διοικούντων της Καλαμάτας είναι να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή του play maker που θα αλλάξει κυριολεκτικά τα δεδομένα. Πρόκειται για παίκτη με έντονες παραστάσεις από την Α2 ωστόσο το όνομά του παραμένει ένα «μεγάλο μυστικό» και πιθανότατα τέτοιο θα μείνει μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις.

Επιστρέφοντας στη μεταγραφή του Δελή, αξίζει να αναφέρουμε ότι θεωρήθηκε και δικαίως ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στο οποίο αγωνίστηκε για πρώτη φορά φορώντας τη φανέλα των Δρομέων Τρίπολης.

Έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών σε εθνικά πρωταθλήματα(Α2, Β΄ και Γ΄ Εθνική) με Οίακα Ναυπλίου, ΑΕΚ Άργους, Πέραμα, Δούκα και άλλα σωματεία και ο ερχομός του στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα δημιουργεί ένα πανίσχυρο γκρουπ παικτών στις θέσεις 3 και 4, μαζί με Γιαννουκάκη, Τσικούρη,Λουρμπέα, Γεωργανά.

1953 views
Ετικέτες
Top