Αναστασάκος, Παπαδόπουλος και συμπαίκτες πήραν το "3on3" του Απόλλωνα Τρίπολης

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά «3 εναντίον 3» που διοργάνωσε τη Δευτέρα 11 του μήνα, στο κλειστό της Τρίπολης, ο Απόλλωνας Τρίπολης και στο οποίο συμμετείχαν 16 ομάδες και 70 αθλητές άνω των 15 ετών από κάθε γωνιά της Αρκαδίας αλλά και από τη Λακωνία.

Η ομάδα που κατέκτησε το τουρνουά, οι CAPITANOI, είχε μια «όμορφη ιδιαιτερότητα» καθώς μέλη της ήταν δυο γνωστά και αγαπητά στελέχη της ποδοσφαιρικής κοινότητας που απέδειξαν ότι τα καταφέρνουν εξαιρετικά και με τη πορτοκαλί μπάλα.

Ο λόγος για τον ικανότατο επιθετικό και αρχηγό της Σπάρτης Ηλία Αναστασάκο και τον πολυτάλαντο μέσο Κώστα Παπαδόπουλο, που πέρασε μάλιστα και από το Φαραί πρόσφατα-λόγω της φιλίας του με τον Μιχάλη Καούνη-οι οποίοι κατάφεραν, με τους συμπαίκτες τους Πολυτάρχου και Τσίρη, να «αφήσουν για τα καλά το στίγμα τους». Βρήκαν μάλιστα πολλούς φίλους στη Τρίπολη όπου και πέρασαν με επιτυχία ως ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης.

Ιδανικό από κάθε άποψη το κλείσιμο της σεζόν για τους Αρκάδες που λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου τους τουρνουά «3 εναντίον 3» εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση…

«16 ομάδες που τα έδωσαν όλα,70 παιδιά-αγόρια-άντρες που άφησαν τη θάλασσα και ήρθαν για μπάσκετ ,30 αγώνες με πολύ ιδρώτα και αγάπη για το παιχνίδι μας έκαναν σαν Απόλλωνας να σας είμαστε ευγνώμων για όλο αυτό που ζήσαμε και να σας υποσχεθούμε ότι το «3on3» της ομάδας μας θα γίνει θεσμός, θα γίνει ακόμα καλύτερο! Ευχαριστούμε»

372 views
Top