Δόθηκε από την ΕΟΚ  η ειδική προκήρυξη της Γ εθνικής...Τα σωματεία πληρώνουν(από πέρυσι) τους διαιτητές

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έδωσε στη δημοσιότητα την ειδική προκήρυξη της Γ εθνικής της νέας σεζόν, με τα δεδομένα να μην διαφοροποιούνται στον 1ο Όμιλο Νότου όπου και θα λάβει μέρος η Καλαμάτα BC.

O Όμιλός της έχει 15 ομάδες, όπως είχε γίνει γνωστό και στη γενική προκήρυξη. Πρόκειται για τις Ακράτα, ΚΑΟ Κορίνθου, Κεραυνό Αιγίου, Γλαύκο, Αχαγιά΄82, Ερμιόνη, Δάφνη Δαφνίου, Τρίτωνα Αμαρουσίου, Άρη Πετρούπολης, Πορφύρα, Ίκαρο Νέας Σμύρνης, ΚΑ Παρασκευής, Ίκαρο Καλλιθέας, Ένωση Ιλίου και Καλαμάτα.

Η κλήρωση του πρωταθλήματος, για τον 1ο όμιλο Νότου, θα γίνει στις 29 Αυγούστου και η έναρξη στις 9 Οκτωβρίου ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Στη Β εθνική θα ανέβουν οι 2 πρώτοι του ομίλου ενώ ο υποβιβασμός συνδυάζεται και με τον υποβιβασμό από τη Β εθνική, με «αφετηρία» τις τέσσερις ομάδες.

Τέλος, η πληρωμή των διαιτητών θα γίνεται από τα γηπεδούχα σωματεία που έχουν αναλάβει από πέρυσι κι αυτό το κόστος. Ο κάθε διαιτητής θα λαμβάνει λοιπόν πριν το ματς 35 ευρώ ενώ τα έξοδα μετακίνησης και ημεραργίας θα καλύπτονται από την ΕΟΚ που, σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της προηγούμενης σεζόν.

Aναλυτικά η προκήρυξη στον σύνδεσμο https://drive.google.com/file/d/0B9qfcAAEzcHlaDNLeTdReHlEb28/view?pref=2&pli=1

360 views
Top