ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Αγιασμός(7.30μμ), γήπεδο και...έφυγε για Γ Εθνική

Νέα χρονιά, νέα κατηγορία αλλά εξίσου μεγάλα όνειρα για την ομάδα της Καλαμάτα BC που ρίχνεται από σήμερα στη… μάχη της προετοιμασίας και της προσπάθειας για το «χτίσιμο» της ομάδας η οποία θα εκπροσωπεί όλους τους Μεσσήνιους στις εθνικές κατηγορίες.

Ζητούμενο για τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές καθώς επίσης και το φίλαθλο κοινό, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει και φέτος τον 6ο παίκτη της καλαματιανής ομάδας, δεν είναι άλλο από τη συνέχιση της περυσινής εντυπωσιακής πορείας έστω κι αν τα «μονοπάτια» της Γ εθνικής είναι πολύ πιο δύσκολα και «αφιλόξενα» τα τελευταία χρόνια για τους εκπροσώπους της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και της Μεσσηνίας.

Το πρώτο ραντεβού έχει προγραμματιστεί για σήμερα(22/8) στο γήπεδο της Τέντας το οποίο θα αποτελέσει και πάλι τη βάση του συγκροτήματος του Θεόδωρου Γιαννακόπουλου.

Η «αρχή» θα περιλαμβάνει τον αγιασμό, στις 7.30 μμ, για να ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση της σεζόν και τα «άτυπα αποκαλυπτήρια» της ομάδας. Στο τιμόνι της παραμένει, σταθερά, ο άνθρωπος που συνέβαλε στο να έρθει το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Ο Θόδωρος Γιαννακόπουλος, στα 31 του, ρίχνεται στα δύσκολα κάνοντας το δικό του ξεκίνημα στις εθνικές κατηγορίες, σε επίπεδο ανδρών, έχοντας πλέον στο πλευρό του τον νεαρό γυμναστή Γιώργο Τσιγαρίδη που άφησε τη Καλαμάτα 80 και την ενεργό δράση για να βοηθήσει και να… βοηθηθεί από το σπουδαίο εγχείρημα κάποιων ρομαντικών του αθλήματος.

Οι δυο τους θα προσπαθήσουν να «χτίσουν» το ανταγωνιστικό σύνολο, που οι φίλοι της καλαθοσφαίρισης στη περιοχή μας αναμένουν, στηριζόμενοι στον καλό περυσινό κορμό (Γιαννουκάκη, Τσικούρη, Τριανταφυλλόπουλο, Κούτρη, Σταθάκη, Σπηλιώτη, Παθιάκη, Γεωργανά) και τους αθλητές που ενσωματώθηκαν το καλοκαίρι.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Γιώργος Μπάκας, που πήρε «άρωμα» Α1 πέρυσι με το Λαύριο, αλλά και παίκτες πρώτης γραμμής όπως οι Βασίλης Δελής, Αλέξανδρος Μαγιτόμπε, Χρήστος Λουρμπέας, Δημήτρης Κουτίβας, Άρης Σκοπέτος και Παναγιώτης Κίσσας.

Καλή αρχή και πολλές επιτυχίες στο όμορφο ταξίδι που ξεκινά.

1029 views
Top