ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC: Χειρουργήθηκε ο Γιαννουκάκης που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Τεράστιο πλήγμα για την ομάδα μπάσκετ της Καλαμάτα BC που χάνει για ολόκληρη, σχεδόν, τη χρονιά τον Γιώργο Γιαννουκάκη, έναν εκ των κορυφαίων αθλητών της Γ εθνικής κατηγορίας και βασικό της όπλο στη προσπάθεια για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες.

Ο 30χρονος φόργουορντ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου σε προπόνηση της ομάδας, τη περασμένη εβδομάδα και χειρουργήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα από ιατρό του συλλόγου και μέλος του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Ιωάννη Γιαννακόπουλο…

«Με επιτυχία χειρουργήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Γιώργος Γιαννουκάκης.

Μετά τον τραυματισμό του στον πρόσθιο χιαστό, ο Γιώργος έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση, η οποία έγινε από τον ιατρό της ομάδας μας, κύριο Γιαννακόπουλο Ιωάννη, ορθοπεδικό αθλίατρο, μέλος του ιατρικού τιμ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ευχόμαστε στον Γιώργο καλή ανάρρωση. Όλες οι σκέψεις είναι μαζί του. Να είναι σίγουρος, ότι στο μεγάλο ταξίδι της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική, οι συμπαίκτες του θα παλέψουν και για αυτόν.

Είμαστε βέβαιοι, ότι θα τον περιμένουν, για να τελειώσουν μαζί αυτό το ταξίδι. Όλη η πόλη… μία ομάδα»αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

862 views
Top