Θοδ. Γιαννακόπουλος- Η αγκαλιά του πατέρα και το ευχαριστώ σε κόσμο και διοίκηση

H αγκαλιά του πατέρα(Θανάση) και το μπράβο του κόσμου αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης ήταν το μεγάλο δώρο στον προπονητή της Καλαμάτα BC Θόδωρο Γιαννακόπουλο για το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας.

Βεβαίως, ο 31χρονος τεχνικός φρόντισε να τους «αποζημιώσει» και με το παραπάνω στις δηλώσεις του, στο «Sport365.gr», αμέσως μετά το τέλος του ματς… «Η νίκη ανήκει στον υπέροχο κόσμο μας. Ίσως γίνομαι κουραστικός αλλά πραγματικά του αξίζουν πολλά μπράβο γιατί ήταν εκδηλωτικός αλλά ξεκάθαρα μπασκετικός. Τον θέλουμε μαζί μας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Τον ευχαριστούμε, όλοι στην ομάδα, από καρδιάς και του αφιερώνουμε τη νίκη μας. Θέλω όμως να κάνω μια σύντομη «στάση» και στην οικογένειά μου που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και βρίσκεται στο πλευρό μου αλλά και στους ανθρώπους της διοίκησης που είναι συγκλονιστικοί» μας δήλωσε ο κ. Γιαννακόπουλος που μίλησε και για την εξέλιξη του ματς αλλά και για το παιχνίδι το οποίο ακολουθεί με αντίπαλο τον Πορφύρα…

«Δεν κάναμε τη καλύτερη δυνατή εμφάνιση όντας επηρεασμένοι από το άγχος αλλά μετρά η νίκη. Θα συνεχίσουμε τη προσπάθεια και είμαι βέβαιος πως θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Λίγη ξεκούραση μονάχα και μετά προπόνηση γιατί ακολουθεί το δύσκολο ματς με τον Πορφύρα».

289 views
Top