Στο ΣΕΦ βρέθηκαν οι "Λύκοι" για φιλικά και...Ολυμπιακός-Ρέθυμνο (pics)

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε τη περασμένη Κυριακή πολυπληθής αποστολή της Καλαμάτα 80 προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα των πρωταθλητών με το Ρέθυμνο, για την Α1, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και φιλικά ματς μεταξύ των τμημάτων υποδομής των δυο σωματείων…

«Μια πολυπληθής αποστολή του Συλλόγου μας Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 με περισσότερα από 90 άτομα, αθλητές- αθλήτριες και συνοδούς ταξίδεψε την Κυριακή που μας πέρασε 11-12-2016, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με σκοπό την διεξαγωγή φιλικών παιχνιδιών με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής του τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και περυσινού πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού και την παρακολούθηση του αγώνα της Α1 Εθνικής κατηγορίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ.

Την αποστολή μας υποδέχτηκε ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Κεραμέας Νίκος και ο προπονητής της εφηβικής του ομάδας κ. Χρυσανθόπουλος Γιάννης.

Το πρόγραμμα για τους «λύκους» ξεκίνησε στις 14.00 το μεσημέρι στα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ με την ομάδα Μίνι του Συλλόγου μας με προπονητή τον κ. Πεφάνη να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά ακολούθησε ο αγώνας των γεννημένων το 2006 & 2007 αθλητών μας .

Μετά τη λήξη των φιλικών αγώνων η αποστολή μας παρακολούθησε στο κεντρικό γήπεδο του Σ.Ε.Φ τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ.

Οι αθλητές του Συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις μπασκετικές τους εμπειρίες τους και να δουν από κοντά καταξιωμένους αθλητές. Σε αυτή την ανταποδοτική λογική χτίζεται η Ακαδημία του Συλλόγου μας και επιφυλάσσεται για ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια»

862 views
Top