Με Φωτάκη, Πολίμο η Παναχαϊκή

Με τους Γιώργο Φωτάκη και Ηλία Πολίμο στην αποστολή, η Παναχαϊκή ετοιμάζεται για την αυριανή πρώτη μάχη του Κυπέλλου, στην φάση των ομίλων, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας (γήπεδο Αγυιάς, 20/9, 18:15).
Από τον προπονητή των κοκκινόμαυρων, Σωκράτη Οφρυδόπουλο επελέγησαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Αγουρίδης, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Μασούρας, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Αντωνακόπουλος, Γκέσιος. Εκτός αποστολής λόγο τραυματισμού έμεινε ο Γιάννης Σπανός.

Εκτός των αγωνιστικών πλάνων του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν οι Σούλης, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Λουμπαρδέας.

Με αφορμή το δυσάρεστο περιστατικό του θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού Γιώργου Πρίντεζη από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον τραγικό χαμό του νεαρού ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών του Αχαρναϊκού Γιώργου Πρίντεζη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την ομάδα του».

 

516 views
Top