ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛ.: Οι μεταγραφές και το ρόστερ- Μαυροειδή: “Σημαντικό το τεστ με τον Άρη Τρίπολης, στοχεύουμε ψηλά!”

Τα αποκαλυπτήρια ενόψει της νέας σεζόν θα κάνουν την Κυριακή τα κορίτσια του Εθνικού Καλαμάτας και ταυτόχρονα θα δώσουν ένα γερό “κρας τεστ” ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που ξεκινάει σε τρεις εβδομάδες.

Η Καλαματιανή ομάδα η οποία θα εκπροσωπήσει την πόλη και το γυναικείο ποδόσφαιρο, μετά από χρόνια σε Εθνική κατηγορία, θα αντιμετωπίσει τον Άρη Τρίπολης, επίσης ομάδα Γ΄ Εθνικής η οποία όμως μετέχει σε άλλο όμιλο, την Κυριακή (22/10) στις 11.00 στο “Π. Μπαχράμης”.

Θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εμάς να δούμε το βαθμό ετοιμότητας που έχουμε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια δείχνοντας καταπληκτική συνέπεια και προσήλωση στον στόχο.
Είναι χαρακτηριστικό πως στις προπονήσεις βρίσκονται πάνω από 30 αθλήτριες γεγονός που υποδηλώνει πως το γυναικείο ποδόσφαιρο έχει δυναμική στην Καλαμάτα και ο Εθνικός στέρεες βάσεις για κάτι καλό”,
λέει η προπονήτρια και αρχηγός της ομάδας Ντορίτα Μαυροειδή η οποία είναι μία από τις έξι μεταγραφές της ομάδας για την φετινή περίοδο.

Η αρχηγός αγωνίστηκε πέρυσι στην πρωταθλήτρια ομάδα των Καρυάτιδων Σπάρτης και ήταν συμπαίκτρια με την Δέσποινα Δημητρακοπούλου και την Αναστασία Καλύβα. Η Γαρυφαλιά Λυκουρέντζου έχει έρθει απ' την Γλυφάδα, η Λαμπρινή Γιαννόπουλου από την Καρδίτσα και η δεύτερη τερματοφύλακας, Γεωργία Θεοδωροπούλου, από τον Πύργο.

Αναφερόμενη στο επίπεδο των υπολοίπων ομάδων που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Εθνικός Καλαμάτας, στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, η Μαυροειδή επισημαίνει:

Δεν έχουμε ακόμη σαφή εικόνα για τις για όλες τις αντιπάλους μας καθώς πριν από λίγες μέρες συγκροτήθηκαν οι όμιλοι. Η εμπειρία μου πάντως λέει πως οι ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές αυτό το επίπεδο. Η συνέπεια και η οργάνωση είναι στοιχεία πέρα από την αγωνιστική αξία που μετράνε στην κατηγορία.
Είμαι σίγουρη πως τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και αισιοδοξώ πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο με την βοήθεια πάντα του κύριου Τάκη Βασιλόπουλου ο οποίος στέκεται ανελλιπώς δίπλα μας και να αφιερώσουμε τις επιτυχίες μας στον Σωτήρη Νικολακόπουλο ο οποίος βρίσκεται πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας...”.

Το ρόστερ του Εθνικού Καλαμάτας, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα:

Τερματοφύλακες: Δέσποινα Δημητρακοπούλου (2η αρχηγός), Γεωργία Θεοδωροπούλου, Δανάη Τσιγάρου

Αμυντικοί: Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Καλύβα, Φαίη Νικολοπούλου, Χριστίνα Πετρούλια, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Ελένη Ριζά, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Γιώτα Σαούτη, Ντενίτσα Τοντόροβα, Κωνσταντίνα Τσάκαλη, Αθανασία Τζούβελη

Μέσοι: Ντορίτα Μαυροειδή (1η αρχηγός), Αριστέα Κομινάκη, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Ελένη Τσαμπούκου, Γαρυφαλιά Λυρέντζου, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Αστρινή Πετροπούλου, Χριστίνα Λουκάκου, Μαρία Μυκονιοτάκου, Ιωάννα Μπουγά

Επιθετικοί: Σια Φιλανδριανού, Άρτεμις Νίκα, Ελπίδα Χαρλέπα

 

 

2330 views
Top