«Το ποτήρι ξεχείλισε!»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας με αφορμή τις επικρίσεις, αλλά και τις απειλές που δέχονται οι διαιτητές το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

«Τόσο καιρό ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας δεν ασχολήθηκε με τις πάσης φύσεως δημόσιες δια του τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού) διαμαρτυρίες των ομάδων κατά της διαιτησίας. Όμως το ποτήρι ξεχείλισε, τη σιωπή μας τη θεώρησαν κάποιοι ως αδυναμία μας !

Αρνούμαστε να παραμείνουμε πλέον απλοί θεατές του παραλόγου στις ύβρεις και τις απειλές κατά των διαιτητών μας. Θα απαντήσουμε πλέον με όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουμε, προσφεύγοντας στην αθλητική δικαιοσύνη για το μέρος που την αφορά και στην δικαστική οδό για τις ύβρεις και τις απειλές.

Οι Μεσσήνιοι διαιτητές δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται από κανένα γιατί έχουν το μέτωπό τους πεντακάθαρο!

Οι ομάδες που προσφεύγουν στη μέθοδο της δημόσιας ύβρεως και διαμαρτυρίας καλύτερα να κοιτάξουν τις δικές τους ατέλειες και να μην προσπαθούν να κρύψουν τα λάθη τους και τις αδυναμίες τους κατηγορώντας τη διαιτησία και τους διαιτητές, που είναι και η πιο εύκολη και πιο προσφιλή δικαιολογία προς τους φιλάθλους τους.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε αν δεν ανακαλέσουν τα γραφόμενά τους και δεν ζητήσουν δημόσια συγγνώμη...»

906 views
Top