Δρούγας: «Ευλογημένος σε αυτές τις ομάδες»

Ικανοποιημένος κατά το ήμισυ έμεινε ο Τάκης Δρούγας από την παρουσία των Μικτών ομάδων παίδων και νέων Μεσσηνίας με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας. Ο ενωσιακός προπονητής «στάζει μέλι» για την γενικότερη παρουσία όλων των παιδιών έως τώρα στο πρωτάθλημα, εκθειάζει την παρουσία των μικρών στο ματς με την Αρκαδία ωστόσο δεν «χαρίζεται» στους μεγαλύτερους και παρά το 0-2 ζητάει περισσότερα.

«Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει ταλέντο. Είμαι ευτυχισμένος, ευλογημένος θα έλεγα, που έχω την δυνατότητα να δουλεύω με αυτά τα παιδιά. Οι μικροί τα πήγαν καλά, είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ», τονίζει μιλώντας για τους 12χρονους και 13άχρονους μικρούς άσους της Μικτής παίδων ο Τάκης Δρούγας και συνεχίζει για τους μεγαλύτερους:

«Από τους νέους και την παρουσία μας στο ματς με την Αρκαδία δεν είμαι ευχαριστημένος, δεν είναι αυτές οι δυνατότητές μας. Όπως έχω πει στα παιδιά, θέλω να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο, δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Είχαμε κάποιες απουσίες, παρ΄ όλα αυτά κερδίσαμε και αυτό είνια που κρατάμε για την συνέχεια...».
Η Μικτή των νέων θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην παρούσα φάση με τον αγώνα απέναντι στην Λακωνία όπου θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να πάρει την πρωτιά ανεξάρτητα τις θα γίνει την τελευταία αγωνιστική στην οποία έχει ρεπό. Εάν συμβεί αυτό τότε ο Τάκης Δρούγας θα έχει την ευθύνη συγκρότησης της ομάδας για την επόμενη φάση. Την ομάδα θα απαρτίζουν 8 ποδοσφαιριστές από την Μεσσηνία και οι υπόλοιποι δέκα θα προέρχονται από την Λακωνία και την Αρκαδία.


286 views
Top