Διακοπή του πρωταθλήματος επ’ αόριστον!

H επ΄αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League αποφασίστηκε στη σύσκεψη που είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο διεκόπη οριστικά, μετά την ένοπλη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη έγινε στο Μαξίμου και συμμετείχαν κι άλλα κυβερνητικά στελέχη.

 Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε ότι τις αμέσως επόμενες ώρες η κυβέρνηση αρχίζει επαφές με όλους τους συντελεστές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ομάδες, σωματεία, Super League, EΠΟ, προκειμένου να καθοριστεί ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο θα λειτουργήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, αν δεν υπάρχει τέτοιο πλαίσιο, δεν πρόκειται να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι σε επαφή με την UEFA και σε ερώτηση αν υπάρχει ζήτημα Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απάντησε πως «όλα είναι πάνω στο τραπέζι».

362 views
Top