ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στο Ασπρόχωμα με Δόξα Πηγ. οι πρωταθλήτριες για το απόλυτο!

Οι πρωταθλήτριες του Εθνικού Καλαμάτας υποδέχονται την Δόξα Πηγαδακίων, στη 1 μετά το μεσημέρι της Κυριακής (18/3), στο γήπεδο Ασπροχώματος, αποφασισμένες να προχωρήσουν... χωρίς εκπτώσεις μέχρι το φινάλε!

Αυτό μεταφράζεται στην 7η νίκη σε ισάριθμα ματς καθώς μετά την εξασφάλιση της ανόδου ο επόμενος στόχος είναι το απόλυτο!

Κόντρα στη Ζακυνθινή ομάδα (το ματς είναι στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής), θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν οι αθλήτριες που στη διάρκεια της σεζόν δεν είχαν τόσες συμμετοχές προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και περισσότερες εμπειρίες για του χρόνου.

Την αποστολή της καλαματιανής ομάδας αποτελούν οι: Ντορίτα Μαυροειδή (προπονήτρια- παίκτρια), Άρτεμις Νίκα, Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκη, Μαρία Βούτσα, Σία Φιλανδριανού, Φαίη Νικολοπούλου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Κων/να Λεμπέση, Ελένη Τσαμπούκου, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Δανάη Τσιγάρου, Σούλα Γιαννοπούλου, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Μυκονιατάκου, Γιώτα Σαούτη, Εμμανουέλα Βασίλοβιτς και Εύα Σακκά.

Εκτός αποστολής είναι η Ελένη Ριζά, όπως και η τραυματίας Γαρυφαλλιά Ντενιτσα.

Στο άλλο ματς που θα γίνει στο Αίγιο, οι Λύκοι θα υποδεχτούν τον Ατρόμητο Ζαρουχλέικων.

 

 

316 views
Top