Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί τον Χάρρυ Κλυνν

Ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, σκόρπισε θλίψη και στο χώρο του ποδοσφαίρου, αφού ο εκλιπών είχε ιδιαίτερη αγάπη στο λαοφιλέστερο των αθλημάτων.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο υπερήφανος για την καταγωγή του Πόντιος καλλιτέχνης υπήρξε πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της EΠAE. 

Ως εκ τούτου, η Super League εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του. 

Η ανακοίνωση: 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς».

Έφυγε σε ηλικία 78 ετών

Ο Χάρρυ Κλυνν έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Γεννημένος στις 7 Μαΐου 1940, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους κωμικούς, ενώ ασχολήθηκε πολύ και με το ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει και πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μπαίνοντας μπροστά για την αγαπημένη του ομάδα το 1980 μαζί με μία ομάδα φανατικών Ποντίων και φίλων του ιστορικού σωματείου.

Ο καλλιτέχνης, το βράδυ της Κυριακής (20/5) κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, βυθίζοντας σε θλίψη τους οικείους του, αλλά και φυσικά όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από τη δουλειά του.

Να τονιστεί, δε, πως ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, δίνοντας πολύ δύσκολη καθημερινή μάχη.


255 views
Top