Ο Ηλίας Αναστασάκος φέρνει την La Liga στην Σπάρτη!

Η La liga έρχεται στην Σπάρτη από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου! Ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό καμπ με αποκλειστικές συνεργασίες και ξεχωριστά event θα πραγματοποιηθεί στην Λακωνία από τον γνωστό άσο Ηλία Αναστασάκο και τους συνεργάτες του

Πρόκειται για το “Open Road Football Experience”, ένα ποδοσφαιρικό καμπ στο οποίο προπονητές από κορυφαίες ακαδημίες της Ισπανίας, θα δώσουν τα φώτα τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών.

Η μοναδικότητα του εγχειρήματος έγκειται στο ότι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος προπονητές και σκάουτερς, θα αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες και θα δώσουν την δυνατότητα σε δυο ποδοσφαιριστές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά ισπανικών ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι του καμπ θα υπάρξει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές με στόχο οι υψηλοί προσκεκλημένοι να παρουσιάσουν το αναπτυξιακό μοντέλο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι δράσεις του καμπ θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, το Σαϊνοπούλειο γήπεδο και το γήπεδο Αμυκλών.

Στόχος είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Η διακεκριμένη προπονητική ομάδα που θα έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε, θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης στον ποδοσφαιρικό χώρο, σε σχέση με όλα όσα γνωρίζαμε ως τώρα”, λέει ο Ηλίας Αναστασάκος για το καμπ και συνεχίζει:

Μέσα από ένα εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων, με τεχνικές και πρακτικές που εφαρμόζονται σε ακαδημίες μεγάλων ισπανικών ομάδων, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και θα πάρουν μια “γεύση” από τη μαγεία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Λαμβάνοντας μέρος στο “Open Road Football Experience”, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η πειθαρχία και η ευγενής άμιλλα. Έχουν την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Συμμετέχοντας στη διοργάνωσή μας, κοινωνικοποιούνται, και αποκτούν υγιή πρότυπα.

Ένας ακόμα προσωπικός στόχος που βάλαμε και καταφέραμε να τον πετύχουμε, είναι η παρουσία σκάουτερς στα γήπεδά μας, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από ειδικούς, πράγμα που θα τους δώσει το έναυσμα να γίνονται όλο και καλύτεροι».

Κόστος συμμετοχής
- 1 παιδί: 150 €
- 2 αδέρφια: 240 €
- 3 αδέρφια: 300 €

Παροχές συμμετεχόντων
Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση σκάουτερς, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές
1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό καμπ στην Αμερική, 2. Μετά από αξιολόγηση δύο συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και 10 Ιουνίου 2018.

Για διευκρινίσεις και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6982 817 285 και 6987 704 471, να αποστέλλουν e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκέπτονται την σελίδα του camp στο Facebook: OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE.

 

 

441 views
Top