Επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ ο Σαρδέλης!

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του θα κάνει ο Γιάννης Σαρδέλης ο οποίος θα υπογράψει άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ήταν πριν δυο χρόνια όταν ο 16χρονος, τότε, ποδοσφαιριστής άφηνε την ομάδα του Πατίστα για να ενταχθεί στο δυναμικό της Κ17 της Ένωσης. Με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και την σκληρή δουλειά ανέβηκε επίπεδο και η υπογραφή του συμβολαίου αποτέλεσε την φυσικολογική εξέλιξη των πραγμάτων.

Μαζί με τον 18χρονο (γενν. 3/11/2000) καλαματιανό, επαγγελματίες θα γίνουν έξι ακόμη νεαροί Ενωσίτες. Είναι οι Μιχάλης Μπούσης (2000, κεντρικός αμυντικός), Γιάννης Τσιβελεκίδης (2000, κεντρικός αμυντικός), Κώστας Σταμούλης (2001, δεξί μπακ), Φοίβος Μπότος (2000, κεντρικός μέσος), Βασίλης Χατζηεμμανουήλ(2000, τερματοφύλακας) και Παναγιώτης Γκίνης (2000. τερματοφύλακας).

Τα ευχάριστα νέα για τον Σαρδέλη γέμισαν χαρά και υπερηφάνεια την ομάδα του Πατίστα η οποία με ανακοίνωσή της χαιρέτησε το γεγονός και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο “δικό” της παιδί:

Επαγγελματικό συμβόλαιο στην ΑΕΚ,για τον δικό μας Γιάννη Σαρδέλη! Πολλά συγχαρητήρια και ευχές από την Ακαδημία Πατίστα και τον προπονητή μας κ. Νίκο Κακαλέτρη,που πίστεψε στον Γιάννη και δούλευε μαζί του από την ηλικία 8 ετών έως και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Σου ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας να έχει πάντα υγεία και να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται!”

1458 views
Top