Μεγάλα ονόματα (Αναστασίου, Βεργέτης κα) και φέτος στο "Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών" του Συνδέσμου Αργολίδας

Παρουσία μεγάλων ονομάτων της ελληνικής προπονητικής «σκηνής» αλλά και γυμναστών διεξάγεται το διήμερο 9-10 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Φουγάρο», στο Ναύπλιο, το «2ο επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών ποδοσφαίρου» που διοργανώνει ο Σύνδεσμος προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας με τη στήριξη της ΕΠΣ Αργολίδας και της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Γιάννης Αναστασίου, Στάικος Βεργέτης, Χρήστος Μουρίκης, Δημήτρης Στεργιόπουλος κα θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες μεταφέροντάς τους εμπειρίες και γνώσεις υψηλού επιπέδου. 

Στο σεμινάριο θα παραβρεθεί και θα τιμηθεί για την πολυετή προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας, στενός συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς και εκ των κορυφαίων γυμναστών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το ενδιαφέρον από προπονητές ολόκληρης της Πελοποννήσου, για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, είναι ήδη πολύ μεγάλο ξεπερνώντας κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη των διοργανωτών, ωστόσο όσοι επιθυμούν προλαβαίνουν να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν μέρος σε αυτό επικοινωνώντας με τους κκ Μητροσύλη (6980967947)και Κατσά (6945757231).

310 views
Top