2ο ΚΑΛΑΜΑΤΑ CUP ΑΚΟΒΙΤΙΚΑ: Σε εορταστικό κλίμα απονομές και τελετή λήξης (φωτο)

Ένα τετραήμερο έντονου συναγωνισμού και ποδοσφαιρικής χαράς, το 2ο ΚΑΛΑΜΑΤΑ CUP ΑΚΟΒΙΤΙΚΑ, το οποίο φιλοξενήθηκε σε δυο γήπεδα, ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο στο γήπεδο των Εκπ. Μπουγά.

Πάνω από 250 παιδιά αποθέωσαν το ευ αγωνίζεσθαι σε περίπου 40 ματς που διεξήχθησαν και στο τέλος σαν μια μεγάλη παρέα αγκαλιάστηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Για την ιστορία στην κατηγορία Κ-11 την πρώτη θέση πήρε ο Ηρακλής Καλαμάτας, 2η ήταν η Ακαδημία Tornados και την 3η θέση πήρε η ομάδα του Πάμισου Μεσσήνης

Στην κατηγορία Κ-13 την πρωτιά πήρε ο Ερμής Καλαμάτας, ήταν η ομάδα των Πράσινων Πουλιών και θέση πήρε η ομάδα της Καλαμάτας.

Η Ακαδημία Tornados και οι Άρης Γαλανόπουλος, Γιάννης Ζαπρόπουλος που έφεραν σε πέρας την διοργάνωση με απόλυτη επιτυχία, εξέφρασαν στο τέλος τις ευχαριστίες τους στον Δήμο Καλαμάτας για την παραχώρηση του γηπέδου της Δυτικής Παραλίας, την ΕΠΣΜ για την βοήθεια της καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος με τον ενωσιακό τεχνικό Ηλία Μαστορέα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης με τον αντιπρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας Σταύρο Λάμια και ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης.

 

 

 

532 views
Top