ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛ.: Δυο «παλιές» επιστρέφουν στη δράση και δυο νέες πατούν χορτάρι!

Δυο σπουδαίες παίκτριες με πολλές παραστάσεις σε Α' και Β' Εθνική Γυναικών, επέλεξαν να επιστρέψουν στην ενεργό δράση για χάρη του Εθνικού Καλαμάτας.

Η επιτυχή παρουσία του συλλόγου και όσα γίνονται σε προσκήνιο και παρασκήνιο που οδήγησαν σήμερα τον Εθνικό σε εξαιρετική κατάσταση τόσο σε οργανωτικό και όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και τα πρόσωπα που εμπλέκονται και με σοβαρότητα και μεθοδικότητα παράγουν σημαντικό έργο, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της απόφασης των Κωνσταντίνας Τσάκαλη και Κατερίνας Κόντη να φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια τους!

Η Τσάκαλη είναι 25 χρονών με παραστάσεις μέχρι και Β' Εθνική και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή.

Όσο για το όνομα της 27χρονης Κατερίνας Κόντη δεν είναι τυχαίο, καθώς πρόκειται για μια ταλαντούχα αθλήτρια που έχει φορέσει το εθνόσημο όντας στο παρελθόν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος τον Εθνικών ομάδων Νεανίδων -Κορασίδων αγωνιζόμενη ως μεσοαμυντικός.

Η είδηση της επαναδραστηριοποίησης των δυο αθλητριών συνοδεύεται με εκείνη της έκδοσης δυο ακόμα νέων δελτίων στον σύλλογο που αποτελεί πόλο έλξης για πολλά νεαρά παιδιά, αγόρια και ιδίως κορίτσια που επιθυμούν να ασχοληθούν με το άθλημα του ποδοσφαίρου. Νέα πρόσωπα στον Εθνικό είναι οι Άρτεμις Νίκα και Εύα Σακκά.

Οι δυο κοπέλες έχουν αναδειχθεί από τα «σπλάχνα» της ομάδας κι όπως πιστεύει η νεαρή προπονήτρια του Εθνικού, Ντορίτα Μαυροειδή, τα αμέσως επόμενα χρόνια θα αφήσουν το στίγμα τους στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο!

857 views
Top