Μουντιάλ 2018: Θα τα καταφέρουν Αγγλία και Κροατία;

Το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού στο Μουντιάλ της Ρωσίας θα γίνει γνωστό σήμερα με την διεξαγωγή των δυο τελευταίων προημιτελικών.

Αγγλία και Κροατία δείχνουν τα μεγάλα φαβορί αλλά και καλούνται να αποδείξουν πως διαθέτουν «βαριά φανέλα», για να το πάνε μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Στις 17:00 ρίχνεται στην μάχη η Αγγλία, αλλά το αντίπαλο δέος της Σουηδίας είναι υψηλό εμπόδιο για τα ημιτελικά. Ο Μπεργκ και η παρέα τους, μπορεί να μην έχουν μαζί τους τον Ζλάταν, αλλά έχουν μετατραπεί σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που δέχεται γκολ μόνο με αίτηση, την ίδια ώρα που τα «λιοντάρια» δεν εντυπωσιάζουν, αλλά έχουν κάνει πρόοδο στην αποτελεσματικότητα.

Στις 21:00 η Κροατία επιβάλλεται να θέσει εκτός τους οικοδεσπότες Ρώσους, που έκαναν την έκπληξη εις βάρος της Ισπανίας. Ο Μόντριτς λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος με το πέναλτι που έχασε στο τέλος της παράτασης, αλλά η Κροατία έσωσε τον μεγάλο αστέρα της στα πέναλτι, ξεπερνώντας τον σκόπελο της Δανίας. Καλύτερη ομάδα το συγκρότημα του Ζλάτκο Ντάλιτς, πλεονέκτημα η δύναμη και η αύρα του κοινού για την Ρωσία.


188 views
Top