Φωτάκης “τέλος” απο την Παναχαϊκή!

Μετά από παρουσία δυο χρόνων ο Γιώργος Φωτάκης αποτελεί παρελθόν απο την Παναχαϊκή. Ο 36χρονος καλαματιανός πρώην διεθνής μέσος ήταν ο κάπτεν των μελανόλευκων και στο διάστημα της παραμονής του βοήθησε τα μέγιστα στην αναγέννηση της αχαϊκής ομάδας. Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι αλλά και την φετινή πορεία στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Παναχαϊκής για τον Φωτάκη:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον Γιώργο Φωτάκη.

Ο Γιώργος φόρεσε το περιβραχιόνιο του Aρχηγού της Ομάδας για δυο σεζόν αποτελώντας με την ενέργεια και το πάθος του φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση όχι μόνο για τους νεότερους συμπαίκτες του αλλά και για τους αντιπάλους του ενώ υπήρξε υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ανθρώπου.

Η προσφορά του στην Ομάδα είναι ανεκτίμητη.

H Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία και για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία η πόρτα της Ομάδας θα παραμείνει ανοιχτή.»

Ο Γιώργος Φωτάκης σε δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο site της Παναχαϊκής ανέφερε τα παρακάτω:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα δυο χρόνια: τα μέλη της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Κατσουράνη, τους Προπονητές, τους Ποδοσφαιριστές, τους Φυσιοθεραπευτές, τους Φροντιστές και όλο το Προσωπικό της Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ομάδας για την στήριξη του καθ΄ όλη τη διάρκεια της παρουσίας μου στην Oμάδα και εύχομαι Καλή Επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.”

Παρελθόν επίσης απο την Παναχαϊκή αποτελούν οι τερματοφύλακες Κώστας Χαλκιάς και Σπύρος Βρονταράς.

 

 

328 views
Top