Στην Καλαμάτα ο Ανιέλι, πήρε την υπογραφή του Ρονάλντο!

Ρεάλ και Γιουβέντους έδωσαν τα χέρια στην Καλαμάτα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ντυθεί στα μπιανκονέρο για την επόμενη τετραετία! Στα 105 εκατ. η μεταγραφή! Η οριστικοποίηση της μεταγραφής της χρονιάς ολοκληρώθηκε με την παρουσία στην Μεσσηνία του μεγάλου αφεντικού της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι ο οποίος πέταξε στην Καλαμάτα για χάρη του CR7. 

Την αποκλάλυψη έκανε η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta Dello Sport" σημειώνοντας: «Ανιέλι, σε αεροπλάνο για την Αθήνα για να δει τον Ρονάλντο».

Η ιταλική εφημερίδα γράφει: «Μια ασυνήθιστη διαδρομή, από την Πίζα μέχρι την Καλαμάτα, στα περίχωρα της Πελοποννήσου. Ακολουθώντας τον άνθρωπο που κάνει τα πιο αφάνταστα όνειρα των οπαδών, πραγματικά. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, πέταξε σήμερα το πρωί με μια ιδιωτική πτήση, με σημείο αναχώρησης το αεροδρόμιο της Τοσκάνης και κατεύθυνση προς την ελληνική πόλη. Μαζί του, η σύντροφος του Ντενίζ Ακανίν.

Στο Costa Navarino, ένα πολυτελές θέρετρο, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντα πιο κοντά στην Γιουβέντους. Προς τεκμηρίωση, μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από αεροσυνοδό. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα συναντηθεί με τον πρωταθλητή, αλλά τις επόμενες ώρες θα υπάρχουν περισσότερα νέα».

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ίσως ακόμα και σήμερα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής.

 

464 views
Top