Παίρνεις πτυχίο, παίζεις στην Παναχαϊκή…

Τρεις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Παναχαϊκή ενόψει της νέας σεζόν με τους δύο να κλέβουν τις εντυπώσεις λόγω… πτυχίων. Αμφότεροι έχουν ανώτατη πανεπιστημιακή μόρφωση, γεγονός που θέλει άλλωστε να πρεσβεύει η ομάδα της Πάτρας.

Καλή η μπάλα, αλλά ένα… χαρτί παραπάνω μετράει στη ζωή.

Δύο νέοι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (17/7) κέρδισαν τις εντυπώσεις με τις ανώτατες σπουδές τους.

Ο πρώτος είναι ο Τζέιμς Σταμόπουλος. Πρόκειται για τον πρώην παίκτη των Καλλιθέα και Εργοτέλη ο οποίος εκτός από επαγγελματίας παίκτης είναι και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Χάρτφορντ στις ΗΠΑ!

Η άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή – νυν επιστήμονα είναι αυτή του τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Καπούταγλη. Ο γεννημένος το 1996 που είναι και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές βρέθηκε στην Πάτρα για να σπουδάσει στο Χημικό της περιοχής.

Τέλος, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τριβιζαδάκη, Προπονητή Φυσικής Κατάστασης και Αποκατάστασης.

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και υπό παρακολούθηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος “Λειτουργική διαχείριση τραυματισμών σε αθλητές και αθλούμενους” ενώ έχει αποκτήσει το Δίπλωμα Προπονητικής UEFA A.

Από το 2004 έως και το 2014 εργάστηκε στον Εργοτέλη ως Γυμναστής στην Ομάδα Κ20 και ως Προπονητής των Τμημάτων Υποδομών. Από το 2014 έως το 2017 απασχολήθηκε ως Ενωσιακός Προπονητής της Ε.Π.Σ Ηρακλείου ενώ το χρονικό διάστημα 2016-2017 ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στην ομάδα του Ηροδότου.

Αντίθετα με τους παραπάνω, παρελθόν απο τους Αχαιούς αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Βασιλείου.

 

427 views
Top