Σωκράτης: “Θα κάνω ότι χρειαστεί να βοηθήσω τον Μαυροπάνο”

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έφυγε στα 20 του χρόνια για την ξενιτιά και την Τζένοα και έτσι είναι σε θέση να κατανοήσει απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος πήγε μεν νωρίτερα στην Άρσεναλ αλλά χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη προκειμένου να δείξει την αξία του.

Νομίζω πως η δουλειά μου όπως και των συμπαικτών μου με εμπειρία είναι να βοηθάμε τους νεώτερους”, λέει ο Σωκράτης, ο οποίος είναι από τις σπουδαίες φετινές μεταγραφές της Αρσεναλ και συχνά πέφτουν πάνω του τα φώτα του ενδιαφέροντος.

Ο Καλαματιανός διεθνής, στην τελευταία του συνέντευξη του ασχολήθηκε με τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και τον αποθέωσε, εξηγώντας ότι έχει την ικανότητα να φτάσει πάρα πολύ ψηλά:

«Με τον Ντίνο μιλήσαμε ορισμένες φορές και όταν ήρθε στην Αρσεναλ, του είπα ότι πήγε σε μεγάλο club και ότι θα πρέπει να ρίξει φοβερή δουλειά. Τον έχω δει πλέον και έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό. Εάν συνεχίζει να βελτιώνεται και ειδικά την επόμενη σεζόν, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αμυντικούς.

Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη χρονιά είναι δύσκολη, επειδή επίσης εξαρτάται και από το εάν μιλάς τη γλώσσα ή όχι. Τώρα όμως είμαι κι εγώ εδώ και θα τον βοηθήσω να είναι πιο ήρεμος και πιο φιλικός με τους υπόλοιπους στην ομάδα. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε φίλοι μεταξύ μας».

 

 

 

375 views
Ετικέτες
Top