Στη Καλαμάτα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μηχανικών

Η τελική φάση του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μηχανικών T.E.E. (Π.Π.Π.Τ.Ε.Ε.) πρόκειται να διεξαχθεί στην Καλαμάτα στις 14 και 15 Μαΐου 2016. Μετά τα δύο επιτυχημένα προηγούμενα final four του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μηχανικών στην Λάρισα και τα Ιωάννινα, η Καλαμάτα αναλαμβάνει να διοργανώσει την φετινή διοργάνωση και να υποδεχθεί τους συμμετέχοντες μηχανικούς σε μια γιορτή του αθλητισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες μηχανικών που προέρχονται από όλα τα Περιφερειακά και Τοπικά Τμήματα, με τις δηλώσεις να κατατίθενται μέχρι τη Τετάρτη 6 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση δύο ή περισσότερων ομάδων από κάθε Περιφέρεια, πρόκειται είτε να διοργανωθεί προκριματική φάση για τον τελικό εκπρόσωπο του Περιφερειακού Τμήματος, είτε να στελεχωθεί «μικτή» ομάδα.

Κάθε ομάδα (που μπορεί να αποτελείται έως 25 ποδοσφαιριστές, διπλωματούχοι μηχανικοί μέλη ΤΕΕ και έως 5 πτυχιούχους ΕΕΤΕΜ) θα πρέπει να δηλώσει τον νόμιμο εκπρόσωπό της. Από τους εκπροσώπους των ομάδων θα συγκροτηθεί και η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ" διοργάνωσης του πρωταθλήματος, όπως ορίζει ο επισυναπτόμενος Κανονισμός και θα οριστεί ο τρόπος και οι ημερομηνίες διεξαγωγής της προκριματικής και τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Για δηλώσεις συμμετοχής και σχετικές πληροφορίες: ΣΥ.Μ.ΕΛ.Ε.Μ. symelem.blogspot.com τηλ. 6944776332 e-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Πρωτάθλημα Μηχανικών engileague.blogspot.com

1157 views
Top