Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ 3-1 τους All Star Μεσσηνίας για τον Γ. Μητσέα (φωτό)

Σ’ ένα ματς που το σκορ ήταν το τελευταίο που είχε σημασία, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και η ομάδα των All Star Μεσσηνίας ανέδειξαν τον ανθρωπιστικό ρόλο του ποδοσφαίρου. Στο Δημοτικό στάδιο της Παραλίας, οι παλιές δόξες της Ένωσης και Μεσσήνιοι παλαίμαχοι έδωσαν αγώνα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Γιώργου Μητσέα, ο οποίος μετά από τροχαίο βρίσκεται σε πολύ δυσχερή κατάσταση.

Οι Ενωσίτες, ενισχυμένοι με τους Πολυμενέα στον “άσο”, Τάσο Χατζηαγγελή και Αιμίλιο Νταουτάκη, επιβλήθηκαν 3-1 με δυο γκολ του Δαδίτσου και του Παντελίδη (αδελφός του αδικοχαμένου Παντελή). Για τους Μεσσήνιους ο Γιακουμής είχε μειώσει σε 2-1 με το ξεκίνημα του 2ου μέρους.

Ξεχωριστή η παρουσία για τους κίτρινους ήταν του Χρήστου Αρδίζογλου, ο οποίος αν και τραυματίας έπαιξε για ένα ημίχρονο και του Λάμπρου Γεωργιάδη, ο οποίος έκτος από την μεγάλη καριέρα στην ΑΕΚ αναπόλησε με νοσταλγία και το πέρασμά του από την Μαύρη Θύελλα.

Για την ομάδα των All Star ο προπονητής Αντώνης Χατζηαγγελής στηρίχθηκε στους Κουτίβα, Βασιλάκη, Κουρεντζή, Μαντούκα, Μπάλα, Γκούνη, Τάκη Χριστόπουλο, Κουτελιάρη, Γιακουμή, Κουτρή, Παναγόπουλο (11άδα), Τσουτσουράκη, Σπυρόπουλο.

Ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς, ο οποίος ως γενικός αρχηγός της χρυσής εποχής του Αθηναϊκού, είχε συνυπάρξει με τον Τάσο Χατζηαγγελή, παρέταξε την ΑΕΚ ως εξής: Πολυμενέας, Παπαθεοδώρου, Χατζηαγγελής, Ζήσης, Ζάρκος, Μουρίκης, Αρδίζογλου, Πορφύρης, Γεωργιάδης, Παντελίδης, Δαδίτσος (11άδα), Σεβαστόπουλος, Νταουτάκης.


652 views
Top