Τα… βρόντηξαν στον Παναργειακό!

Η πρώτη «βόμβα» που έσκασε στο Άργος την περασμένη Κυριακή με το «διπλό» της Χαλκίδας, πυροδότησε και δεύτερη η οποία έσκασε σήμερα με την παραίτηση σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας! Η απρόσμενη ήττα και οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν οδήγησε τα μέλη του ΔΣ στο να τα βροντήξουν και να καλέσουν Γενική συνέλευση για τις 28 τρέχοντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναργειακού, για την παραίτηης του ΔΣ, έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Παναργειακός, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας, πως όλες οι δεσμεύσεις που ανέλαβε στις 20 Σεπτεμβρίου, έχουν εκπληρωθεί στο ακέραιο. Αναλάβαμε μία διαλυμένη ομάδα, η οποία όχι μόνο πρόλαβε να κατέβει στο πρωτάθλημα που ξεκινούσε μια εβδομάδα αργότερα, αλλά κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και να το διεκδικεί κιόλας επί ίσοις όροις, όντας 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σπάρτη. Οι παίχτες ξεκίνησαν χωρίς προετοιμασία, χάρη όμως στη δουλειά του προπονητή μας, η ομάδα διέγραψε μία εκπληκτική πορεία.
Φυσικό αποτέλεσμα ήταν η κόπωση και η αγωνιστική <κοιλιά>. Απογοητευμένοι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ειδικότερα μετά το εντός έδρας άτυχο αποτέλεσμα με την Χαλκίδα, και αηδιασμένοι με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίζουμε ομόφωνα να παραιτηθούμε, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο σε όποιους πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από εμάς. Προκηρύσσεται γενική συνέλευση για τη Δευτέρα 28/12/2015. Ο τόπος που θα λάβει χώρα, καθώς και η ακριβής ώρα, θα ανακοινωθεί εγκαίρως.»

236 views
Top