Κάλαντα σε Μητροπολίτη & Γηροκομείο (pics)
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν την Πέμπτη (24/12) οι ποδοσφαιριστές των μικτών παίδων και νέων της ΕΠΣΜ. Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία 30 χρόνια, έτσι και φέτος επισκέφθηκαν στις 11 το πρωί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, όπου έψαλλαν τα κάλαντα.
Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης μοίρασε σε όλους τις ευχές του, ενώ παρέδωσε και ένα φάκελο με χρηματικό ποσό.
Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία της ΕΠΣΜ, μετέβη στο Αλεξανδράκειο Γηροκομείο, όπου έψαλλε τα κάλαντα στις γέροντες και τις γερόντισσες, ενώ προσέφερε κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Την αντιπροσωπία αποτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές: Περικλής Δημητρίου, Βαγγέλης Καραχάλιος, Βασίλης Κάτσος, Γιώργος Κωστέας, Σωτήρης Νικολακόπουλος, Παναγιώτης Οικονομέας, Πάρις Τσιγαρίδης (παίδες), Ορέστης Αντεμάι, Νέστωρας Μπάκας, Δημήτρης Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Μπαζάνης, Γιάννης Βασιλειάδης και Παναγιώτης Μπαχράμης (νέοι), τους οποίους συνόδεψαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Λεωνίδας Οικονομίδης, ο α' αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των μικτών ομάδων, Άγγελος Γεωργιόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς, το μέλος του ΔΣ, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο προπονητής των μικτών, Παναγιώτης Δρούγας.
703 views
Top