Επιστρέφει ο Σωκρατης στην Εθνική ομάδα

Στον δρόμο για την Βοσνία και τη Ζένιτσα, ενόψει του δεύτερου αγώνα της για τα προκριματικά του Euro 2020, βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, αναχωρώντας από το Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας, όπου παρέμεινε μετά τον αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον προσεχή αντίπαλο. Εξάλλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε όλες τις πληροφορίες από τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στη Ζένιτσα το Σάββατο για να δει από κοντά την ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο αρχικό σχήμα. Εφόσον διατηρηθεί το 4-2-3-1, το ερωτηματικό θα είναι η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, από την στιγμή που τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του ΕURO 2020, μπορεί να μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή, εκτός αν η διάταξη αλλάξει σε 3-5-2. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας.

Αναφορικά με τις επιλογές στην επίθεση, ο Τάσος Δώνης αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα της Τρίτης και θα πάρει τη θέση του τραυματία Κώστα Μήτρογλου.

Στο μεταξύ, ο Φιορίν Ντουρμισάι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας την Κυριακή. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, στη διάρκεια της ημέρας, η FIFA να δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

117 views
Top