Ανακοινώθηκε το φιλικό της Ελλάδας με την Τουρκία

Επισημοποιήθηκε από την ΕΠΟ η διεξαγωγή φιλικού αγώνα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Τουρκία.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδία, το τεστ αυτό είναι προγραμματισμένο για τις 30 Μαΐου (21:00) στην Αττάλεια, ενώ θα προηγηθεί (22-29/05) μίνι προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Ολλανδία ενόψει των εντός έδρας αγώνων των προκριματικών του EURO 2020 με Ιταλία (8/06) και Αρμενία (11/06).

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει: «Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers».

 

134 views
Top