Στις 18 Μαΐου η Εθνική γυναικών Βελγίου στην Καλαμάτα - Φιλικό και στην Πύλο

Στις 18 Μαΐου θα έρθει στη Μεσσηνία η Εθνική γυναικών Βελγίου για προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια, όπως είχε αποκαλύψει πριν τρεις εβδομάδες το sport365.gr

Οι “κόκκινες φλόγες” του Βελγίου θα βρεθούν στην Καλαμάτα και την Πύλο και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου στο γήπεδο Μεσσηνιακού με αντίπαλο την εθνική Ενόπλων της Ελλάδας και το δεύτερο στην Πύλο την Παρασκευή 24 Μαΐου με αντίπαλο την Εθνική ομάδα γυναικών Ελλάδος.

Το Βέλγιο συγκαταλέγεται στις σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου, και με την παρουσία τους στη Μεσσηνία ανοίγει ένας Δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ της ΕΠΣ Μεσσηνίας και της ομοσπονδίας του Βελγίου και για μελλοντικές συνεργασίες.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μεσσηνίας για την έλευση των Βελγίδων αναφέρει:

"H ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από 18/05/2019 έως και 25/05/2019 θα φιλοξενήσει την Εθνική Ομάδα Γυναικών του Βελγίου, και θα διοργανώσει το 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνδιοργανωτή τον Α.Ο.Π.Κ ΠΑΤΙΣΤΑ και υποστηρικτή το ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ Γ.Σ, με δύο φιλικούς αγώνες ως εξής:

1. Γήπεδο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 22/05/2019 17:30

2. Γήπεδο Πύλου
ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΛΓΙΟΥ-ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/05/2019 17:30

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΝΕΡΟ ΑΝΔΑΝΙΑ, PLATEA"

 

356 views
Top