ΑΕΚ: Αναγγελία αλλαγών από Μελισσανίδη

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης δύο μέρες μετά τον χαμένο τελικό της ΑΕΚ. Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» πήγε στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα, αλλά και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, προαναγγέλλοντας ριζικές αλλαγές.

«Πρώτα από όλα, να ξεκαθαρίσουμε πως εγώ είμαι ο πρώτος υπεύθυνος για την πορεία της ομάδας. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα, προκειμένου να επιστρέψουμε στις επιτυχίες», είπε σε ήρεμο ύφος, αλλά με αποφασιστικότητα στα μέλη της ομάδας. 

«Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι δεν προσπαθήσατε στον τελικό Κυπέλλου ή ότι ήσασταν αδιάφοροι. Ίσως όμως να μην μπορείτε παραπάνω. Γι’ αυτό θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο «τίγρης».

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου αναμένεται να μείνει ως αργά κάνοντας διαδοχικές επαφές με τους συνεργάτες του, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει στον πάγκο της ένωσης και τη νέα σεζόν.

 

158 views
Top