Πάτησαν Μεσσηνία οι Βελγίδες διεθνείς (φωτο)

Πάτησε Μεσσηνία η Εθνική γυναικών Βελγίου η οποία αφίχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο "Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος" με πτήαη απο τις Βρυξέλλες.

Οι “κόκκινες φλόγες” του Βελγίου θα παραμείνουν στην Μεσσηνία μέχρι το ερχόμενο Σάββατο για προετοιμασία και θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει την Τετάρτη 22 Μαΐου στο γήπεδο Μεσσηνιακού με αντίπαλο την εθνική Ενόπλων της Ελλάδας και το δεύτερο στην Πύλο την Παρασκευή 24 Μαΐου με αντίπαλο την Εθνική ομάδα γυναικών Ελλάδος.

Το Βέλγιο συγκαταλέγεται στις σημαντικές ευρωπαϊκές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου και με την παρουσία του στη Μεσσηνία ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ της ΕΠΣ Μεσσηνίας και της ομοσπονδίας του Βελγίου και για μελλοντικές συνεργασίες. Ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης πιστεύει στις ευκαιρίες που προσφέρει ο αθλητικός τουρισμός, η Μεσσηνία λόγω κλίματος ενδείκνυται για προετοιμασία ομάδων και αθλητών και μέσα απο ένα κλίμα γενικότερης εξωστρέφειας της ΕΠΣΜ έχει στόχο να προχωρήσει σε ανάλογες συνεργασίες που θα προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στον τόπο.  

 

 

341 views
Top