Φωτορεπορτάζ: Η προπόνηση της Εθνικής Βελγίου  στο γήπεδο Μεσσηνιακού

Σε άλλο επίπεδο βρίσκεται η Eθνική γυναικών Βελγίου τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, απ' όσα έχουν φανεί στο διήμερο της παραμονής τους στην Καλαμάτα.

Οι “κόκκινες φλόγες” έχουν ξεκινήσει προπονήσεις στο γήπεδο Μεσσηνιακού όπου την Τετάρτη (22/5) το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν την Εθνική Ενόπλων ενώ το mini Camp προετοιμασίας τους μεσσηνιακή πρωτεύουσα περιλαμβάνει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (24/5) με την Εθνική γυναικών της Ελλάδας, επίσης στο γήπεδο Μεσσηνιακού στις 5:30 μ.μ. Και τα δυο φιλικά θα είναι με ελεύθερη είσοδο.

Η αποστολή των Βελγίδων αποτελείται από 23 παίκτριες και πλήρες στο προπονητικό stuff αφού εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τον βοηθό του στην αποστολή βρίσκονται ο προπονητής τερματοφυλάκων, δύο φυσικοθεραπευτές, μία γιατρός, ένας διατροφολόγος, ένας αναλυτής και δυο φροντιστές.

Το Βέλγιο βρίσκεται στην 20η θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA και προετοιμάζεται για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού κυπέλλου στο οποίο θα πάρει μέρος και η Ελλάδα από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Στην αποστολή που έχει έρθει στην Καλαμάτα βρίσκονται και ορισμένες νεαρότερος παίκτριες καθώς όπως έλεγαν οι άνθρωποι του Βελγίου θέλω να δίνουν ευκαιρίες στα νεαρότερα κορίτσια και να παίρνουν εμπειρίες για τη συνέχεια.

Η προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο Μεσσηνιακού ήταν μεγάλης έντασης και όσοι την παρακολούθησαν εντυπωσιάστηκαν τόσο από την τεχνική κατάρτιση όσο και τη φυσική κατάσταση αλλά και την ταχύτητα τον βελγίδων διεθνών.

Το τουρνουά διοργανώνει η ΕΠΣΜ μαζί με τον Πατίστα έχοντας την υποστήριξη του Μεσσηνιακού.

504 views
Top