Λάμψη Σαργκάνη στην Σπερχογεία: Με “φάντομ” το φιλικό αλληλεγγύης Παλαιμάχων Πανθουριακού – Φίλων Αγ. Χριστόπουλου (φωτο)

Για μια ακόμη χρονιά, 8η στην σειρά, έπαιξαν ποδόσφαιρο για καλό σκοπό και το χάρηκαν, οι Παλαίμαχοι του Πανθουριακού και οι φίλοι του προέδρου του Πανθουριακού Αγαθοκλή Χριστόπουλου.

Ο αγώνας, που διεξήχθη στο γήπεδο Π. Γεωργανάς” της Σπερχογείας, μπροστά σε αρκετό κόσμο, είχε ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του θα διατεθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Καλαμάτας και το στοιχείο αυτό έδωσε και φέτος ιδιαίτερη «βαρύτητα» αποτελώντας σημείο αναφοράς.

Ο αγώνας ήταν φέτος ξεχωριστός λόγω και της παρουσίας του “φάντομ” του ελληνικού ποδοσφαίρου Νίκου Σαργκάνη, ο οποίος αγωνίστηκε (ως κεντρικό χαφ) για ένα ημίχρονο με την ομάδα των φίλων του Αγαθοκλή Χριστόπουλου και στο τέλος τιμήθηκε για την προσφορά του.

Το γεγονός πως οι Παλαίμαχοι του Πανθουριακού πήραν τη νίκη για δεύτερη σερί χρονιά, με 2-1 (σκόρερ οι Γιώργος Καλόμαλος, Γιάννης Φαββατάς), ελάχιστη σημασία έχει κι εκείνο που σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μετρά είναι η συμμετοχή και η επίτευξη του στόχου.

Στο τέλος της αναμέτρησης έγιναν απονομές Κυπέλλων ενώ βραβεύτηκε ως MVP ο Κώστας Τσινός.

Την απονομή στους νικητές έκανε η Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, στο Δήμο Καλαμάτας Χρύσα Λιάππα, η οποία με την σειρά της παρέλαβε για λογαριασμό του νέου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα μια μπάλα με υπογραφές των παλαιμάχων και μια φανέλα του Πανθουριακού με το όνομά του.

Με τους Παλαίμαχους του Πανθουριακού αγωνίστηκαν οι Λυμπερόπουλος, Μαυρέας, Μπάλλας, Κουρεντζής, Γ. Φαββατάς, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, Ζέππος, Γεωργιντζίκης, Μουλιάτος, Καλόμαλος, Φρουτζής, Σταματογιαννόπουλος, Δωδεκάτος

Με την ομάδα των Φίλων του Αγ. Χριστόπουλου έπαιξαν οι Σταύρος Αλεξόπουλος, Μιχάλης Τσιμόγιαννης, Γιάννης Τουλιδάκης, Θανάσης Καγιάς, Σταύρος Ζερβός, Γιώργος Σπυράκης, Γιάννης Σκαζας, Κώστας Τσινός, Γιώργος Ζώταλης, Τάσος Μοναστηριώτης, Μανώλης Βουλκίδης, Μάρκος Μυλωνάς, Πέτρος Μπουτζικάρης, Δημήτρης Κασίμης, Τάσος Χατζηαγγελής, Σπύρος Μοναστηριώτης, Β. Παππάς, Τ. Βλαχιώτης, Χ. Χριστόπουλος.

 

 

 

 

512 views
Top