Κύπελλο Ελλάδος: Περνάει χωρίς αγώνα ο Πανδραμαϊκός

Ο Πανδραμαϊκός είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε πρόκριση στην Β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς ο Μ.Αλέξανδρος Ιάσμου, με έγγραφο που έστειλε στην ΕΠΟ ανέφερε πως παραιτείται.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει: "Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του Σωματείου Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου Α.Ο. με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα του με το σωματείο Πανδραμαϊκός Α.Ο., προβαίνει στην ματαίωση του αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μ. Αλέξανδρος Α.Ο. – Πανδραμαϊκός Α.Ο., που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 25.08.2019.

Θυμίζουμε οτι και ο αγώνας Κυπέλλου της Μαύρης Θύελλας έχει αναβληθεί και εν τέλει θα ματαιωθεί, αφού η Καλαμάτα ως ομάδα της Football league θα μπεί στον θεσμό απο την 3η φάση.

Η δράση ωστόσο στον δεύτερο τη τάξει θεσμό θα αρχίσει κανονικά αύριο Σάββατο στην Λευκάδα όπου ο Τυληκράτης θα υποδεχτεί τον ΑΟ Σελλάνων, θα συνεχιστεί την Κυριακή και η αυλαία της πρώτης φάσης θα πέσει την ερχόμενη Τετάρτη.

Την Κυριακή (25/8) έχουν προγραμματιστεί 16 παιχνίδια ενώ άλλοι τρεις αγώνες ορίστηκαν την προσεχή Τετάρτη (28/8).

Οι αγώνες είναι «νοκ άουτ», ενώ η κλήρωση για τη Β΄ φάση του Κυπέλλου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Αυγούστου στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή.

 

120 views
Top