Έφυγε από την ζωή ο Μάκης Ψωμιάδης

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα των Θεοφανείων ο Μάκης Ψωμιάδης, προδομένος από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την καρδιά του.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ και της Καβάλας, μεταξύ άλλων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ελπίς» με έμφραγμα το μυοκαρδίου για να καταλήξει αργότερα.

Ο εκλιπών ήταν στο αθλητικό προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, τόσο λόγω της εμπλοκής του κυρίως στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων όσο και για τις δικαστικές περιπέτειές του, που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Ο Ψωμιάδης, που είχε γεννηθεί το 1955 στην Καβάλα, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα αθλητικά δρώμενα το 1989 όταν ανέλαβε την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το τμήμα μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια μπήκε στην ποδοσφαιρική ομάδα της Ένωσης αναλαμβάνοντας την προεδρία και αργότερα στους Εθνικό, Ακράτητο, Καβάλα.

Τον Απρίλιο του 2014 είχε καταδικαστεί σε δεκαετή φυλάκιση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, καθώς κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση 21,5 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο διάστημα 2001 - 2003, όταν ήταν πρόεδρος, ενώ για την υπόθεση του Koriopolis (στημένα παιχνίδια) συνελήφθη στα Σκόπια, όπου είχε διαφύγει, για να αποφυλακιστεί τελικά τον Αύγουστο του 2015.
Η κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

191 views
Top