Δημόσια συγνώμη από την Δόξα ελέω ...ανεγκέφαλου!

Δημόσια συγνώμη, αλλά και τοποθέτηση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος με την Ακαδημία Παμίσου, εξέδωσε το τεχνικό τιμ της ακαδημίας της Δόξας Καλαμάτας.
Το συγκεκριμένο ματς διεκόπη στο 2ο μέρος καθώς ανεγκέφαλος φίλαθλος, ο οποίος αναφέρεται στην ανακοίνωση ως πατέρας ποδοσφαιριστή της Δόξας (!), άρχισε να βρίζει ποδοσφαιριστή της Δόξας και ακολούθησε έντονος διάλογος με τον προπονητή της ομάδας.
Οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί από τον ρέφερι Βοσνάκη, όμως μετά από συνεννόηση των δυο ομάδων συνεχίστηκε. Η καλαματιανή ομάδα συνεχάρη την Ακαδημία για την άψογη συμπεριφορά της και προς τιμήν της, ζήτησε συγνώμη για τα όσα συνέβησαν. 
Περισσότερα στην ανακοίνωση της Δόξας:
«ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από το τεχνικό τιμ της ακαδημίας Π.Α.Ο Δόξας Καλαμάτας. Σήμερα το πρωί ομάδα μας αντιμετώπιζε την ομάδα της ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης. Στο πρώτο ημίχρονο ή ομάδα μας δεν έπραξε την ανάλογη αγωνιστικότητα που παρουσιάζει με αποτέλεσμα να χάνει δίκαια με 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ή ομάδα μας ανέβασε απόδοση με αποτέλεσμα να μείωσει στο 10λεπτο και να αρχίζει να πιέζει τον αντίπαλο όταν ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες φίλαθλος άρχισε να βρίζει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με αποτέλεσμα τον έντονο διάλογο με φράσεις και χειρονομίες με τον προπονητή μας. Αφού ξεπεράσαμε το αρχικό σοκ διαπιστώσαμε ότι ο φίλαθλος ήταν πατέρας δικού μας παίκτη
Τα πράγματα κουβέντα με την κουβέντα ξέφυγαν με αποτέλεσμα τον διαπληκτισμό και τον δύο εκτός γηπέδου. Ο διαιτητής του αγώνα σωστά διέκοψε το παιχνίδι στέλνοντας της ομάδες στα αποδυτήρια. Προς τιμή τους όμως μετά και από συνεννόηση με τους πιο ψύχραιμους η ομάδα της ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης δέχτηκε να ξαναρχίσει το παιχνίδι πιέζοντας μάλιστα μαζί με εμάς τον διαιτητή να αλλάξει γνώμη. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι η ακαδημία μας ως στόχο έχει να διαπαιδαγώγηση τα παιδιά με το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι να τα μύηση στα μυστικά του ποδοσφαίρου και να δώσει στα παιδιά το κίνητρο να κατακτούν στόχους. Περιστατικά σαν το σημερινό θέλω να ξεκαθαρίσω δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν στο μέλλον και να αμαυρώνουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών προπονητών και της διοίκησης. Οι ευθύνες έχουν επιρριφτεί στους άμεσα εμπλεκόμενους και θα υπάρξουν συνέπειες. Ζητούμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας τον απλό κόσμο που ήταν στο γήπεδο την αντίπαλο ομάδα γι’ αυτή τη άσχημη εικόνα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης για την νίκη τούς και τους ευχόμαστε καλή πορεία».

614 views
Top