Σε ομάδα εκτός 3ου ομίλου ο Αθανασόπουλος

Μετά από 13 ματς (10 στην αρχική 11άδα) και συνολικά 873 λεπτά ο Βασίλης Αθανασόπουλος πήρε την ελευθέρας του από την Καλαμάτα και θ’ αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του στέγη, σε κάθε περίπτωση όμως εκτός ομάδας του 3ου ομίλου στον οποίο μετέχει η «Μαύρη Θύελλα».

Ο καλαματιανός στράικερ σημείωσε 2 γκολ και είχε 1 ασίστ στην δεύτερη –βραχεία- θητεία του στην Καλαμάτα και ήταν επιλογή του να αποχωρήσει κάτι άλλωστε που είχε συζητήσει με τον Γιώργο Ράλλη.
«Οι λόγοι της αποχώρησης είναι καθαρά προσωπικοί. Πιστεύω ότι η ομάδα θα πάει καλά στον δεύτερο γύρο και σε καμία περίπτωση δεν θα έχει πρόβλημα για να παραμείνει στην κατηγορία», τόνισε ο 27χρονος σέντερ φορ.

Τον ίδιο δρόμο με τον Αθανασόπουλο θέλει να πάρει και ο Νίκος Κερμενίδης. Ο 27χρονος μέσος, από τους πιο σταθερούς σε απόδοση στον πρώτο του πρωταθλήματος, δεν προπονήθηκε χθες και περιμένει με τη σειρά του να μείνει ελεύθερος.
Οι υπόλοιποι μελανόλευκοι έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο του Ασπροχώματος με όλους όσοι έπαιξαν να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους κανονικό πρόγραμμα. Επιπλέον προπόνηση σε σχέση με τους συμπαίκτες του έκανε ο Γιάννης Τσόπελας ο οποίος θα χρειαστεί να περιμένει ένα μήνα ακόμη για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την Καλαμάτα.

326 views
Top