Χρήστος Γάτσης...Ένας μεσσήνιος "πίσω" από τη "πορεία ανόδου" του Καρέλη

Είναι πάντα στο πλευρό του Νίκου Καρέλη παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις του 24χρονου διεθνούς επιθετικού και συμβάλλοντας στη συνεχή πορεία βελτίωσης και ανόδου του «Hulk», όπως είναι το προσωνύμιο του Κρητικού ποδοσφαιριστή, που εδώ και λίγες ώρες ανήκει στη βέλγικη Γκενκ.

Ο λόγος για τον 41χρονο Μεσσήνιο ατζέντη του και ιδιοκτήτη της Target Sport(εταιρεία υποστήριξης και προώθησης αθλητών) Χρήστο Γάτση, τον άνθρωπο που πίστεψε το κοπέλι από το Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, στα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, στον Εργοτέλη και αποτελεί τον άνθρωπο «κλειδί» της ποδοσφαιρικής του διαδρομής.

Ο Χρήστος Γάτσης ήταν στο πλευρό του Καρέλη όταν ταξίδεψε στη μακρινή Ρωσία για να υπογράψει στην Άμκαρ του Περμ, το 2012, ήταν αυτός που έκλεισε τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ένα χρόνο αργότερα και ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της ολοκλήρωσης της μετακίνησης του ταλαντούχου επιθετικού στο Βέλγιο.

Υ.Γ: Γνωρίζοντάς τον για περισσότερα από 20 χρόνια και ξέροντας τον μεγάλο αγώνα του μπορώ να πω με σιγουριά ότι του αξίζει κάθε επιτυχία.

Είμαι βέβαιος πως η συνέχεια θα είναι σπουδαιότερη για τον Χρήστο…

442 views
Top