Βεργέτης «τέλος» από τον Αστέρα

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς μετά την βαριά ήττα (5-0) του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Στάικο Βεργέτη.

Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση της αρκαδικής ΠΑΕ δεν θα αποχωρήσει από το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από κάποιο άλλο πόστο που θα του προτείνει ο σύλλογος.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας, ο Στάιος Βεργέτης, τόνισε: «Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στη διοίκηση του Αστέρα που με εμπιστεύτηκαν, στο πόστο του πρώτου προπονητή, για αυτά τα δυόμιση χρόνια και που δείχνουν τη διάθεση να συνεχιστεί η συνεργασία μας.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της ΠΑΕ (προπονητικό επιτελείο, ιατρικό επιτελείο και όλους τους εργαζόμενους) για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα και ζήσαμε μαζί όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τέλος, να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και να ευχηθώ στον Αστέρα να πετύχει τους στόχους του, γιατί είναι η ομάδα η οποία με ανέδειξε και θα κατέχει πάντα ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου».

151 views
Top