Έρχεται για να καθιερωθεί το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου της Πύλου!

Το πρώτο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου Νέστορος με την επωνυμία 1st Pylos I.S.T. (International Soccer Tournament) είναι γεγονός! Το Τουρνουά αφορά ομάδες Ακαδημιών ηλικίας Κ-13 και θα διεξαχθεί στην Πύλο από τις 25 έως τις 27 Απριλίου με την παρουσία σπουδαίων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και στόχο την καθιέρωση και δημιουργία ενός εκ των μεγαλυτέρων Ποδοσφαιρικών Τουρνουά Ακαδημιών της Πελοποννήσου.
Ο Α.Ο. Πύλου «Ολυμπιονίκης Κωστής Τσικλητήρας» σε συνέχεια της οργανωμένης και μεθοδικής προσπάθειας που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια στο χώρο των Ακαδημιών, αποτελεί μαζί με το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino τους βασικούς συνδιοργανωτές του Τουρνουά που διοργανώνεται από τον Δήμο Πύλου -Νέστορος.
Στο πρώτο τουρνουά με μεγάλη χαρά θα φιλοξενηθεί από το εξωτερικό η ομάδα της ΑΙΚ Στοκχόλμης, μιας παραδοσιακά μεγάλης σχολής Ακαδημιών της Σκανδιναβίας με εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών στην Εθνική Σουηδίας.
Επίσης, θα συμμετάσχουν δυο μεγάλες ακαδημίες της χώρας μας, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος Αθηνών, καθώς και το Πατίστα από τον νομό μας.
Για περισσότερα ενημερωθείτε από το επίσημο site της Διοργάνωσης http://pylosist.weebly.com/ καθώς θα ενημερώνεται διαρκώς με πληροφορίες και με συνεχή αύξηση των ομάδων που θα παραβρεθούν στο Τουρνουά.
ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:
• Τα παιχνίδια θα γίνουν στα γήπεδα του Δήμου μας, και πιο συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Πύλου καθώς και στα Δημοτικά Γήπεδα Σουληναρίου, Μεθώνης και Χώρας.
• Ισχύουν οι κανονισμοί (ΚΑΠ) ομαλής διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.
• Το Τουρνουά αυτό θα είναι 11 εναντίον 11, με διάρκεια παιχνιδιού 50’ (2x25’, με 5’ διάλειμμα).
• Κάθε ομάδα θα παίξει 5 παιχνίδια.
• Οι ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αθλητές γεννημένους το 2003 ή και μικρότερους. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 αθλητές στην ενδεκάδα γεννημένους το 2002 οι οποίοι μπορούν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να αντικατασταθούν απο άλλους αθλητές της ιδίας ηλικίας.
• Κάθε ομάδα πρέπει να καταθέσει πριν την έναρξη των αγώνων αναλυτική κατάσταση με τα ονόματα των αθλητών της θεωρημένη απο ιατρό, καθώς επίσης και τα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν την ηλικία των αθλητών της (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας ή Πιστοποιητικό Γέννησης με θεωρημένη την ταυτοπροσωπεία ή Ταυτότητα).
• Στις τρείς πρώτες ομάδες θα δοθούν Μετάλλια και Κύπελλα.
• Κατά τη διάρκεια του Τουρνουά θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα (Μουσική Βραδιά) - επιμορφωτικού χαρακτήρα (Σεμινάριο Προπονητών - Επισκέψεις σε Αρχαιολογικούς Χώρους της περιοχής) για τα παιδιά και τους συνοδούς-προπονητές.

595 views
Ετικέτες
Top