Και ο Ντέγιαν Μιλοσέσκι στην κίνηση για Πανηλειακό!

Ο «Πυρσός» είναι η κίνηση των φιλάθλων του Πανηλεικαού που φιλοδοξεί να ξαναφέρει την ομάδα του Πύργου στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το βράδυ της Δευτέρας μάλιστα η κίνηση προχώρησε σε γενική συνέλευση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Δήμων στον Πύργο, παρουσία πολλών φιλάθλων της ομάδας και κυρίως του γκρουπ επιχειρηματιών κι επαγγελματιών του Πύργου, οι οποίοι αποφάσισαν τη δημιουργία του νέου Πανηλειακού. Μέχρι στιγμής αποτελείται 35 επιφανείς φίλους του Πανηλειακού (επιχειρηματίες, ελευθ. επαγγελματίες, γενικότερα άνθρωποι από διάφορους τομείς της κοινωνικής ζωής του Πύργου), μεταξύ των οποίων είναι και ο σκοπιανός ποδοσφαιριστής Ντέγιαν Μιλοσέσκι, γνωστός από το πέρασμά του από την Κυπαρισσία.

«Η κίνηση δεν είναι σκιώδης. Έχει πρόσωπα συγκεκριμένα και αμέσως ξεκινάει δουλειά. Πρέπει να τρέξουν αρκετά ζητήματα ώστε η ομάδα να είναι απολύτως έτοιμη αγωνιστικά, διοικητικά και λειτουργικά το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε στη Συνέλευση ο εκπρόσωπος της κίνησης δικηγόρος Βασίλης Γιαννόπουλος.
Σε ότι αφορά το Δ.Σ. η απόφαση που πήρε η Γ.Σ. είναι οι αρχαιρεσίες για νέο Συμβούλιο να γίνουν το καλοκαίρι και η ομάδα να πάρει μέρος στο επόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής Ηλείας όπως έχει το δικαίωμα.

233 views
Ετικέτες
Top