Άσχημες εικόνες πριν τον τελικό! (pics)

Το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στο Κορδία την προσεχή Τετάρτη (17/2, 17:00) θα βρεθεί στο «επίκεντρο», καθώς στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου του νομού μας, ανάμεσα στον Τσικλητήρα Πύλου και τον ΑΣ Πανθουριακό.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις... αποκαλυπτικές φωτογραφίες που σας παραθέτει το Sport365.gr δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση: O πλαστικός χλοοτάπητας είναι ταλαιπωρημένος και σε αρκετά σημεία κενός (!), οι πάγκοι είναι σκουριασμένοι και τα προστατευτικά πλεξιγκλάσ σπασμένα, τα φρεάτια ανοιχτά χωρίς καπάκι, εγκυμονώντας κινδύνους για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών,  ενώ πολλά σκουπίδια... κατακλύζουν τόσο την κερκίδα, όσο και τον περιβάλλοντα χώρο.

Καλό θα είναι η ΕΠΣ Μεσσηνίας να «δράσει» άμεσα και να συμμαζέψει την κατάσταση ενόψει τελικού, αλλά και γενικότερα, γιατί τέτοιες εικόνες δεν τιμούν τόσο το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο, όσο και κανέναν, αφού πρόκειται για το ενωσιακό γήπεδο. Στα θετικά, πως μετά από αρκετό διάστημα αλλάχτηκαν τα δίχτυα στις δύο εστίες.

Φωτογραφίες: Νίκος Κοζομπόλης

961 views
Top