Οι... πρωτάρηδες και οι έμπειροι (pics)

Με αφορμή την πρόκριση του ΑΣ Πανθουριακού για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, διαβάστε ποιοι παίκτες των «κιτρινοπράσινων» έχουν πάρει... γεύση από τελικούς και ποιοι όχι.

Ο ΑΣ Πανθουριακός θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου, με αρκετούς παίκτες ομάδας να μην έχουν εμπειρία από την τελική φάση του συγκεκριμένου θεσμού. Άλλοι ωστόσο έχουν πάρει σχετική «γεύση», όπως επίσης και ο Γιώργος Αργυρόπουλος ως τεχνικός του ΑΟ Σπερχογείας.

Ας δούμε τους ποδοσφαιριστές του ΑΣ Πανθουριακού που θα είναι... πρωτάρηδες σε τελικό αλλά και τους «έμπειρους».

Πάτρικ Ανδρέου και Κώστας Βασιλόπουλος, που μονίμως είναι το δίδυμο στις αποστολές του ΑΣ Πανθουριακού όσον αφορά την θέση του τερματοφύλακα, δεν έχουν αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ η πρώτη φορά θα είναι και για τους Πασχάλη Παντσιώτη, Ρεντινέλ (Βαγγέλη) Σεφεράσι, Περικλή Χαρμπίλα, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Ευθύμη Πλατάκη, Ντίνο Βασιλόπουλο, Κώστα Ροβολή και τους νεαρούς Γιώργο Χαραλαμπόπουλο, Στάθη Βλάχο, Ηλία Φαββατά.

Πάμε και σε αυτούς που γνωρίζουν τι... εστί τελικός.

Ο Θέμης Καράμπελας έχει βρεθεί δύο φορές σε τελικό με τις φανέλες του Απόλλωνα Πεταλιδίου και του ΑΟ Σπερχογείας, αλλά δεν κατέκτησε το τρόπαιο. Ο Σπύρος Πιχιγιόνι έχει αγωνιστεί τόσο με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, όσο και την Εράνη Φιλιατρών (κόντρα μάλιστα στον Τσικλητήρα Πύλου), κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο και τις δύο φορές.

Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος έχει αγωνιστεί σε τελικό με τον Μεσσηνιακό ΓΣ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου. Δύο παρουσίες και μάλιστα σερί μετρά ο Στέλιος Ηλιόπουλος ως μέλος του ΑΟ Μεθώνης.

Ο Γιάννης Ζάκκας έχει βρεθεί μία φορά σε τελικό με τα «χρώματα» του Παμίσου Μεσσήνης και πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου, ενώ μία παρουσία μετρούν ακόμη οι Βασίλης Βασιλόπουλος και Γιώργος Δωδέκατος, με την φανέλα του ΑΟ Σπερχογείας.

Τέλος, Άλμπερτ Σεφεράσι και Χρήστος Μαραβέλας αναμένεται να είναι τα πρόσωπα του αγώνα, καθώς θα βρεθούν απέναντι στην ομάδα με την οποία πανηγύρισαν την περσινή σεζόν την κατάκτηση του τροπαίου. Ο πρώτος είχε ευστοχήσει μάλιστα και στο τελευταίο πέναλτι, ενώ μετρά ακόμη μία παρουσία σε τελικό με την φανέλα του ΑΟ Σπερχογείας.

Αναλυτικά η παρουσία του προπονητή και των παικτών του ΑΣ Πανθουριακού σε τελικούς Κυπέλλου Μεσσηνίας:

Γιώργος Αργυρόπουλος

10-11 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2

Θέμης Καράμπελας

04-05 Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας - Απόλλωνας Πεταλιδίου 0-0 (5-4 πεν.)

09-10 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2

Σπύρος Πιχιγιόνι

07-08 Απόλλωνας Πεταλιδίου - Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων 1-0

09-10 Εράνη Φιλιατρών - Τσικλητήρας Πύλου 4-1

Αντώνης Κωνσταντόπουλος

12-13 Απόλλωνας Καλαμάτας - Μεσσηνιακός ΓΣ 0-2

Στέλιος Ηλιόπουλος

97-98 Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων - ΑΟ Μεθώνης 1-0 (ήταν στον πάγκο)

98-99 Απόλλωνας Καλαμάτας - ΑΟ Μεθώνης 2-0 (ήταν εκτός αποστολής)

Γιάννης Ζάκκας

09-10 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2 (είχε παίξει ως αλλαγή)

Βασίλης Βασιλόπουλος

09-10 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2

Γιώργος Δωδέκατος

10-11 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2 (ήταν στρατευμένος)

Άλμπερτ Σεφεράσι

09-10 ΑΟ Σπερχογείας - Πάμισος Μεσσήνης 0-2 (ήταν τραυματίας)

14-15 Απόλλωνας Καλαμάτας - Τσικλητήρας Πύλου 0-0 (2-4 πεν.)

Χρήστος Μαραβέλας

14-15 Απόλλωνας Καλαμάτας - Τσικλητήρας Πύλου 0-0 (2-4 πεν.)

*Σε τελικούς εκτός Μεσσηνίας έχουν αγωνιστεί οι Πάτρικ Ανδρέου (ΕΠΣ Ευβοίας, ΕΠΣ Ζακύνθου), Πασχάλης Παντσιώτης (ΕΠΣ Σερρών), Χρήστος Μαραβέλας (ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Λασιθίου) και Βασίλης Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών).

367 views
Top