Βόλτα στην Ναυαρίνου οι παίκτες του Τσικλητήρα! (pics)

Τα πλάνα είναι έτοιμα, οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν και πλέον χρειάζεται λίγο χαλάρωμα! Για τον λόγο αυτό οι παίκτες του Τσικλητήρα Πύλου δεν έχασαν την ευκαιρία βγαίνοντας από το «Horizon Blu» όπου έχει καταλύσει η αποστολή να κάνουν μια μικρή βόλτα στην Ναυαρίνου, ώστε να... καθαρίσει το μυαλό που βρίσκεται φυσικά στον τελικό με τον ΑΣ Πανθουριακό.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο «Mundialito» στην Παραλία, με τον Νίκο Κακαλέτρη να δίνει έμφαση στα στημένα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τα πλάνα του.

Στα των απουσιών, δεν υπολογίζεται σίγουρα ο τιμωρημένος Μικελάτος. Από εκεί και πέρα, ο Τσώνης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ πρόβλημα στον δικέφαλο αντιμετωπίζει ο Ανταλής. Όσον αφορά τον Γραμματικόπουλο που αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Έτσι, μια πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο 43χρονος τεχνικός είναι: Μίντζηρας κάτω από τα δοκάρια και δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι Χοτζάι, Μπίζος, Μπαστακός, Ανταλής ή Σίνος, Κυριαζόπουλος, Τσάτσος στα χαφ, με τον Νάτση λίγο πιο μπροστά. Διακουμής, Δούνιας και Γραμματικόπουλος η τριάδα στην επίθεση.

854 views
Top