Δείπνο στον ΑΣ Πανθουριακό! (pics)

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με... πατέρα της φαμίλιας τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο ΑΣ Πανθουριακός δείπνησε στο «Αδelante» λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό με τον Τσικλητήρα Πύλου. Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και χαρούμενη, με τους παίκτες του Γιώργου Αργυρόπουλου να έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στο Κορδία, όπου θα διεξαχθεί και ο μεγάλος τελικός και επικεντρώθηκε στα τελειώματα φάσεων και στις στημένες μπάλες.

Όσον αφορά το...απουσιολόγιο, ο Μαραβέλας αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πιθανότατα θα ξεκινήσει από τον πάγκο, ενώ ο Πλατάκης δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά κόντρα στον ΑΟ Σπερχογείας και η συμμετοχή του είναι 50-50.

Μια πιθανή 11άδα θα είναι με Ανδρέου κίπερ, Παντσιώτη δεξιά, Πιχιγιόνι και Κωνσταντόπουλο στόπερ, Χαρμπίλα αριστερά, στο κέντρο τους Καράμπελα και Ηλιόπουλο, δεκάρι τον Πλατάκη (Α. Σεφεράσι), δεξιά τον Ζάκκα, αριστερά τον Ντ. Βασιλόπουλο (Δωδέκατο) και φορ τον Β. Βασιλόπουλο.

564 views

Έκθεση εικόνων

Top