Αργυρόπουλος: «Παιχνίδι για... άντρες!»

Ο προπονητής του ΑΣ Πανθουριακού, Γιώργος Αργυρόπουλος, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό με τον Τσικλητήρα Πύλου, δήλωσε στο Sport365.gr τα εξής: 

«Είναι μια γιορτή για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Θα αναμετρηθούν δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Ο Τσικλητήρας Πύλου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Νομού, υποψήφιος πρωταθλητής Μεσσηνίας και περσινός Κυπελλούχος. Θεωρώ ότι είναι το απόλυτο φαβορί βάσει δυναμικής για το παιχνίδι, όμως εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει μια άξια πορεία για να φτάσουμε ως τον τελικό. Δικαιούμαστε που είμαστε εδώ και θεωρώ ότι θα διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν για να κατακτήσουμε το τρόπαιο που τόσο πολύ επιθυμούμε και εμείς, αλλά και η διοίκηση της ομάδας»

Για το που θα κριθεί ο τελικός: «Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καθαρά παιχνίδι τακτικής. Στους τελικούς μετράει πάνω από όλα η ψυχή των ποδοσφαιριστών και η διάθεση που θα δείξουν κατά την διάρκεια του αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι για... άντρες και η ομάδα που θα δείξει το μεγαλύτερο ψυχικό σθένος θα κατακτήσει και το κύπελλο».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Πανθουριακού: «Η ομάδα είναι είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Και τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε στο πρωτάθλημα και η ομοιογένεια που δείχνει στους τελευταίους αγώνες είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για εμάς. Έχουμε ωστόσο κάποια προβλήματα τραυματισμών και θα κοιτάξουμε μέχρι τελευταία στιγμή ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Και να μην μπορέσει κάποιο από τα παιδιά να παίξει, η ομάδα μας έχει 21 αντάξιους ποδοσφαιριστές και ο καθένας μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του συμπαίκτη του».

505 views
Top