Κακαλέτρης: «Συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα»

Διαβάστε τι δήλωσε στο Sport365.gr ο τεχνικός του Τσικλητήρα Πύλου, Νίκος Κακαλέτρης ενόψει τελικού.

Δεύτερη σερί χρονιά για τον Τσικλητήρα σε τελικό και τρίτη συνολικά στην ιστορία του. Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι;

«Είναι μια καινούργια ομάδα, καινούργια χρονιά. Στήθηκε τελείως διαφορετικά η ομάδα φέτος από ότι είχε στηθεί πέρυσι το καλοκαίρι. Είναι πιο ποιοτική, πιο ανταγωνιστική, πιο δυνατή και για αυτό άλλωστε διεκδικεί και τους δύο στόχους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Σίγουρα όταν διεκδικείς το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σημαίνει ότι κάνεις κάτι καλά και βλέπεις να ανταμοίβονται οι κόποι και οι προσπάθειες που γίνονται σε όλα τα επίπεδα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό για την ομάδα».

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί ο τελικός

«Ένας τελικός, είναι ένας τελικός. Είναι μια γιορτή, είναι ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Θα κριθεί θεωρώ στην διάρκεια της συγκέντρωσης που θα έχει η κάθε ομάδα, όπως επίσης και στην αποτελεσματικότητα».

Προέρχεστε από ένα αγχωτικό όπως εξελίχθηκε διπλό επί του Απόλλωνα με 2-1. Αγωνιστικά η ομάδα πως είναι;

«Προερχόμαστε από μια δύσκολη επικράτηση, από ένα καλό δεύτερο ημίχρονο όμως. Η ομάδα έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών παικτών που είναι αμφίβολοι. Ευελπιστώ ότι κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να δηλώσουν το παρών. Αγωνιστικά είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε τον παιχνίδι με πολύ μεγάλη ανυπομονησία».

559 views
Top